Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Haluatko kehittää ammattitaitoasi tai päivittää osaamistasi?

Suunnitteletko hakevasi ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijaksi? Vai haluatko opiskella omaksi iloksi?
Sivu päivitetty 3.11.2020

Avoin AMK

Avoimessa AMK:ssa voit opiskella tutkintoihin kuuluvia opintojaksoja. Tutkintoa avoimen AMK:n kautta ei voi suorittaa, mutta jos myöhemmin haet tutkinto-opiskelijaksi, voit hakea hyväksilukua avoimessa AMK:ssa suorittamillesi opinnoille ja lyhentää näin varsinaista opiskeluaikaa.

Voit suorittaa yksittäisiä opintojaksoja tutkinto-opiskelijoiden ryhmissä pääsääntöisesti päiväaikaan tai erillisillä iltaisin ja verkossa järjestettävillä avoimen AMK:n erillisopintojaksoilla. Nämä ilta,- ja verkko-opinnot on suunnattu ensisijaisesti vain avoimen AMK:n opiskelijoille. Opiskelutapa määräytyy opiskeltavan alan/opintojakson mukaan. Jos haaveissasi on tutkinto, tutustu polkuopiskelumahdollisuuteen kohdassa polkuopinnot.

Nyt opiskelemaan!

Muistathan tutustua myös facebook-sivuihimme!  Löydät sieltä ajankohtaiset tiedot koulutustarjonnastamme sekä muuta hyödyllistä tietoa avoimen amk:n toiminnasta.

HUOM! Turun ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijat voivat ilmoittautua opiskelijaksi Turun AMK:n avoimeen ammattikorkeakouluun vain avoimen AMK:n omille iltaisin tai verkossa järjestettäville toteutuksille. Tutkinto-opiskelijat hyväksytään kurssille viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, mikäli tilaa riittää. Jos sinulle on epäselvää voitko osallistua, ota yhteyttä avoimen AMK:n toimistoon.

Avoin AMK tarjoaa myös ilta- ja verkko-opintoja

Opintotarjonta

 

Avoimessa AMK:ssa voit suorittaa opintoja joko:

  • tutkinto-opiskelijoiden ryhmän mukana (opetus pääsääntöisesti päiväaikaan) tai
  • avoimen AMK:n erillisopintojaksoilla (opetus iltaisin avoimen omissa ryhmissä tai verkossa).

Syksyn 2016 ilta- tai verkko-opintoina Avoimen AMK:n omissa ryhmissä suoritettavat opintojaksot: 

OPINTOJAKSO

LAAJUUS

AIKATAULU

Englannin tukikurssi 3 op Verkko-opetus 3.10. - 11.12.2016
Ruotsin tukikurssi 3 op Verkko-opetus 10.10. - 12.12.2016
CAD-suunnittelu 3 op Lähiopetus 13.9. - 22.11.2016 klo 16.30 - 18.30
Toiminnallinen anatomia ja fysiologia I 5 op Ensimmäinen tapaaminen torstaina 25.8. klo 16.30-19. Tämän jälkeen tapaamiset tiistai-iltaisin linkin takaa löytyvän aikataulutuksen mukaisesti, aina klo 16.30-19.00.
Digitaalinen kuva ja kuvankäsittely 5 op Monimuoto-opetus 27.9.-12.12.2016 klo 17.00-19.30.

Tutkinto-opiskelijoiden ryhmissä suoritettavat opintojaksot (opetus pääsääntöisesti päiväaikaan):

Kulttuuriala
Sosiaali,-terveys- ja liikunta-ala
Tekniikan ja liikenteen ala
Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala
Yhteiset opinnot

YAMK-opintojaksot (HUOM! vaaditaan soveltuva alempi korkeakoulututkinto)

Haluatko suorittaa ensimmäisen vuoden opinnot tutkinto-opiskelijoiden ryhmän mukana? Tutustu myös polkuopintoihimme .

Korkeakouludiplomi

Uutta uutta uutta!!!

Ilmoittautuminen

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin ilmoittaudutaan opintojakson yhteydessä ilmoitettuun päivämäärään mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen yksittäisiin opintojaksoihin tapahtuu sähköisellä lomakkeella. Lomake avautuu uuteen selainikkunaan. Rekisteriselosteeseen voit tutustua täällä.

Ennen opintojakson alkua lähetetään osallistujille sähköpostitse infokirje, jossa on tarkemmat tiedot opintojakson käytännön järjestelyistä. Opintojakso peruuntuu, mikäli sille ei ole ilmoittautunut riittävää määrää opiskelijoita. Peruuntumisesta tiedotetaan ilmoittautuneille.

Opintomaksut

Opintomaksumme muuttuvat 1.8.2016 alkaen seuraavasti:

Opiskelu avoimessa ammattikorkeakoulussa on maksullista. Opiskelija voi valita kahdesta eri maksuvaihtoehdosta:

  1. 15€/ opintopiste, eli esimerkiksi 5 op:n laajuinen opintojakso maksaa 75€. Opinnoista laskutetaan ilmoittautumisten perusteella, ei siis suoritettujen opintopisteiden perusteella.
  2. lukukausimaksu 200€, jolla voi suorittaa rajoittamattoman määrän opintoja yhden lukukauden aikana (esim. syyslukukausi tai kevätlukukausi).

    Opintomaksun lisäksi opiskelijalle saattaa aiheutua kustannuksia opintojaksolla käytettävästä opintomateriaalista. Joillakin opintojaksoilla peritään ns. materiaalimaksua tai virallista tutkintokorttimaksua. Näistä erityistapauksista ilmoitetaan aina erikseen.

Mahdollinen peruutus on tehtävä viimeistään viikkoa ennen opintojakson alkua avoimen AMK:n toimistoon. Sen jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme järjestelykuluina 50€/opintojakso. Jos peruutus tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, veloitamme koko opintomaksun.Opintojakson opettajalle tehtyä ilmoitusta ei hyväksytä, vaan peruutus on tehtävä kirjallisesti (esimerkiksi sähköpostitse) avoimen ammattikorkeakoulun toimistoon. TE-toimiston kielteinen päätös ei oikeuta maksun peruutukseen. Mikäli olet TE-toimiston asiakas, varmistathan osallistumismahdollisuutesi TE-toimistosta ennen opintoihin osallistumista.

Uusi tekstiosuus voidaan lisätä suoraan julkaistulla sivulla

Tähän tulisi tuttuun tapaan varsinainen tekstisisältö, jota voidaan editoida editorissa.

wfawfwa