Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Hei, Alumni!

Tule mukaan joukkoomme.
Sivu päivitetty 23.2.2018

Alumnitoiminta

Alumnejamme ovat kaikki Turun AMK:ssa tai sitä edeltävissä oppilaitoksissa opiskelleet ja työskennelleet. Tähtäämme aktiiviseen yhteydenpitoon alumnien, opiskelijoiden ja Turun ammattikorkeakoulun kesken.

Aktiivisena alumnina voit jatkaa itsesi kehittämistä, löytää uusia kontakteja monilta aloilta ja vaikuttaa siihen, miten Turun AMK vastaa työelämän tarpeisiin tulevaisuudessa.

Vahva alumniverkosto on meidän yhteinen etumme

Valmistuessasi roolisi muuttuu opiskelijasta alumniksi. LinkedInissä voit liittyä Turun AMK:n alumniyhteisöön, johon ovat tervetulleita kaikki Turun AMK:ssa opiskelleet. Linkitä tutkintosi Turku University of Applied Sciences -sivuun ja olet osa nopeasti kasvavaa ja kansainvälistä osaajaverkostoa. Samalla näet, millä aloilla ja missä organisaatioissa Turun AMK:sta valmistuneet työskentelevät.

LinkedIn-sivultamme löydät myös alakohtaisia ryhmiä, joissa voit käydä keskustelua itseäsi kiinnostavista aiheista ja verkostoitua oman alasi ammattilaisten kanssa. Mikäli oman alumniryhmää ei vielä löydy, voit perustaa sellaisen. Kysy tarvittaessa lisätietoja alumnikoordinaattorilta.

Liity alumniverkostoon

Lisää koulutustietosi profiiliisi LinkedInissä ja verkostoidu muiden alumniemme kanssa.

Lisää koulutustiedot tästä:

addtoprofile_cta.png__153x35_q85_crop_upscale.png

LinkedIn ja Youtuben saa hyvin rinnakkain kahteen palstaan.

Videoupotus toimii myös yksin. Ruudun kokoa voi säätää.