Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Kääritään hihat ja kehitetään osaamista! Meiltä yritykset saavat kattavia palveluita toimintansa kehittämiseen.

Koulutukset, tila- ja laitepalvelut sekä mahdollisuus hyödyntää tuoreita ideoita.
Sivu päivitetty 15.12.2020

Täsmäapua työelämään

Koulutukset ja yritysvalmennukset

Tiedoksi kumppaneille ja asiakkaille

Järjestämme työelämälle ja yksityisille asiakkaille suunnatut koulutukset ja palvelut seuraten tarkasti kulloinkin voimassa olevia turvallisuusmääräyksiä ja -suosituksia turvaväleistä ja hygieniasta. Projektien ja toimeksiantojen parissa työskentelemme joustavasti mahdollisuuksien mukaan paikan päällä ja etänä. Toiminnoista vastaava henkilöstömme tiedottaa tilanteesta yhteistyötahojamme. Seuraamme tilannetta ja teemme tarvittaessa muutoksia toimintatapoihin. Lisätietoja:  Turun ammattikorkeakoulun varautuminen koronavirukseen .

Opiskelijayhteistyö

Koulutukset ja yritysvalmennukset

Alakohtaiset osaamisvaatimukset kasvavat. Media-alan yrittäjä tarvitsee taloushallinnon osaamista, terveyden ja hyvinvointialan ammattilainen projektinhallintataitoja. Teknologia- ja vuorovaikutusosaamista vaaditaan meiltä kaikilta. 

Turun AMK:n työelämäpalvelut tarjoavat monialaisia ratkaisuja ja palveluja. Voit kehittää tiimisi, yrityksesi tai itsesi osaamista apunasi pätevät kouluttajat ja kokeneet yritysvalmentajat.

Ajankohtaista

Opiskelijayhteistyö

Monialaisia osaajia ja 10 000 tuoretta ideaa

Koulutukset ja yrityspalvennukset

Kehitä omaa tai yrityksesi osaamista

Tutkimus, kehitys- ja innovointiyhteistyö

Tutkimus- ja kehittämistyö opinnäytetyönä

Projektit

Tutkimus-, kehitys ja innovointiyhteistyö

Turun AMK:n tutkimus- kehitys- ja innovaatiotoiminnassa kohtaavat opiskelijoiden tuoreet ja luovat ideat, opettajien asiantuntemus sekä projektiammattilaisten kokemus kansallista ja kansainvälistä rahoitusmahdollisuuksista.

Tutustu Taideakatemian tutkimusryhmiin.

Tutkimus, ja kehittämistyö opinnäytetyönä

Työelämälähtöinen tutkimusongelma tai kehittämistarve ovat lähtökohtia AMK-opinnäytetyölle. yritykselle tai organisaatiolle toimeksiantona tehty opinnäytetyö....

Projektit

Projektit voivat olla ajallisesti lyhyitä yhden organisaation kehittämistarpeeseen suunniteltuja, monivuotisia kansainvälisiä verkostohankkeita ja kaikkea siltä väliltä.