Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Muutakin kuin korkeakoulutusta!

Muutakin kuin korkeakoulutusta! Kaipaatko asiantuntijapalveluja? Tiloja, laitteita tai uusimpia testausmenetelmiä? Tutustu laaja
Sivu päivitetty

Monipuoliset palvelut yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille

Tarvitsetko hanke- tai rahoituskonsultointia? Asiantuntijasparrausta? Hyvinvointipalveluita? Kumppania tutkimusprojektiin? Tiloja, laitteita tai uusimpia testausmenetelmiä? Tutustu laajaan palvelutarjontaamme! 

Turun AMK rakentaa Kupittaalle ja Saloon vahvaa tutkimus-, kehitys- ja innovaatioympäristöä. Uusia tutkimuskeskuksia voivat hyödyntää myös muut alueen kouluttajat ja yritykset innovaatio-, tutkimus- ja testaustarpeisiin.

Turun AMK:n kanssa voit myös kehittää tiimisi, yrityksesi tai itsesi osaamista apunasi pätevät kouluttajat ja kokeneet yritysvalmentajat. Hyviä tuloksia saadaan aikaan, kun eri alojen opiskelijat pääsevät ratkomaan työelämän organisaatioilta saatuja toimeksiantoja yhdessä. Opiskelijayhteistyön muotoja ovat harjoittelut, opinnäytetyöt sekä erilaiset toimeksiannot ja kehittämistehtävät. 

Asiakkaita ja kumppaneita meillä on jo satoja. Eikä ihme, sillä tarjoamme 10 000 opiskelijan ja 700 asiantuntijan monialaisen osaamisen ja ideat käyttöönne.  

Muuttuvan työelämän myötä on tärkeää pitää huolta omasta hyvinvoinnista ja osaamisesta, niin organisaatiotasolla kuin henkilökohtaisesti.  Asiaosaamisen lisäksi tarvitaan asiakaslähtöistä ajattelua, luovuutta, yhteistyötaitoja sekä erilaisuuden ja epävarmuuden sietokykyä. Samalla kilpailu osaavasta työvoimasta ja parhaista tekijöistä kiihtyy. Yhteistyö kanssamme antaa mahdollisuuksia vahvistaa työnantajakuvaa, luoda suhteita tulevaisuuden tekijöihin samalla kun opiskelijat saavat aitoa kokemusta työelämästä. 

Tutustu palveluihimme, ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Energia ja ympäristö

ICT

Kone- ja automaatiotekniikka

Liiketoiminnan kehittäminen

Materiaalit ja prosessit

Media ja kulttuuri

Rakentaminen

Terveys ja hyvinvointi

Tutustu myös